Boka direktBoka

Jobba som Platschef

Har du lust att forma morgondagens tandvård? Skapa något nytt och bidra till en helt ny kundupplevelse, i en bransch som stått still alldeles för länge? Samtidigt som du är beredd att ta nästa steg i din yrkeskarriär.
Lediga tjänster Platschef

Att jobba som platschef hos MyDentist

Som platschef hos oss blir du en del av ett engagerat team i en av Sveriges främsta tandvårdskedjor. Med 15 toppmoderna kliniker som ständigt strävar efter att ge patienterna den bästa möjliga vårdupplevelsen, erbjuder MyDentist en arbetsmiljö där ditt yrkeskunnande får blomstra och där ditt bidrag uppskattas dagligen. Bli en del av vår framgångssaga och gör en positiv påverkan på tusentals leenden varje dag!

Vi har en tydlig vision

MyDentist är en tandvårdskedja med en tydlig vision; att bli Nordens ledande privata tandvårdskedja. Vi har jobbar hängivet mot detta mål sedan starten, och vi är på rätt väg.

Entreprenör och coach

Vi söker nu efter erfarna och drivna platschefer som gillar förändring och att utveckla, förnya och utmana invanda arbetssätt och konventioner. Du är kommunikativ, har känsla för affärer och är begåvad med en tydlig entreprenörsanda. Du har bred erfarenhet av att såväl coacha team som att vara en stark drivkraft i förändringsarbeten. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till morgondagens tandvård. Det kommer att bli en givande och spännande resa för oss båda!

Om ni inte hittar det ni söker skicka gärna in en spontanansökan.

Det här får du på MyDentist

Möjlighet till bra ersättning
Arbeta med den senaste tekniken
Stor möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter
Personlig utvecklingsplan
Vara med och bygg upp något från början
Stort gehör för dina tankar och ideer om hur tandvården ska utvecklas
Bli en del i en platt organisation med nära till beslut
Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige
Trivsel och god gemenskap
Förmånlig friskvård
Vi är självklart kollektivavtalsanslutna.

Lediga tjänster som Platschef

Spontanansökan

Hittar du ingen passade tjänst just nu, skicka gärna in en spontanansökan istället.

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram