Boka direktBoka

Tandläkare i Falun

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. Varmt välkommen!
BOKA TID

Välkommen till din tandläkare i Falun

Välkommen till MyDentist Falun – din plats för modern och omsorgsfull tandvård! Med ett centralt markläge gör vi det enkelt för dig att ta hand om din munhälsa. Utrustade med modern teknik och ett engagerat team strävar vi efter att erbjuda den bästa möjliga vården.

Vi skapar en positiv och avslappnad atmosfär där du känner dig trygg. Oavsett om du behöver rutinmässig undersökning, professionell rengöring eller mer omfattande tandvård, är vi här för att möta dina behov.

Vår förståelse för vikten av personliga relationer innebär att vårt dedikerade team skräddarsyr våra tjänster för just dig. Hos MyDentist är din munhälsa vår prioritet, och vi är redo att guida dig mot ett strålande leende.

Besök oss på vårt centrala läge och upplev skillnaden med MyDentist Falun – där modern tandvård möter omtanke och professionalism. Välkommen till ett leende för livet!


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Falun

Slaggatan 1
79171
Falun
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
07:00-18:00
10:00-15:00
Stängt

Våra behandlingar i Falun

Vi som jobbar på kliniken i Falun 

Victoria

Tandhygienist

Erica

Tandhygienist

Zaina

Tandläkare

Lina

Tandläkare

Ivonne

Tandläkare

Pernilla

Tandsköterska

Eli

Tandsköterska

Madeleine

Tandsköterska

Linnea

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram