Boka direktBoka

Tandläkare i Helsingborg

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. Varmt välkommen!
BOKA TID

Välkommen till din tandläkare i Helsingborg

Välkommen till MyDentist i Helsingborg – din plats för modern och omsorgsfull tandvård! Med ett centralt markläge gör vi det smidigt för dig att ta hand om din munhälsa. Utrustade med toppmodern teknik och ett engagerat team strävar vi efter att erbjuda den bästa vårdupplevelsen möjligt. På kliniken finner du även allt för din munvård då samtliga MyDentist kliniker besitter ett unikt butikskoncept.

Vi prioriterar att skapa en positiv och avslappnad atmosfär där du känner dig trygg, oavsett om du behöver en regelbunden undersökning, professionell rengöring eller mer omfattande tandvård. Vårt dedikerade team förstår vikten av personliga relationer och strävar efter att skräddarsy våra tjänster för att passa just dig.

Hos MyDentist är din munhälsa i fokus, och vi är redo att guida dig mot ett strålande leende. Besök oss på vårt centrala läge och upplev skillnaden med MyDentist Helsingborg – där modern tandvård möter omtanke och professionalism. Välkommen till ett leende för livet!


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Helsingborg

Järnvägsgatan 5
25224
Helsingborg
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
07:00-19:00
09:00-14:00
Stängt

Våra behandlingar i Helsingborg

Vi som jobbar på kliniken i Helsingborg 

Martina

Platschef

Dragica

Receptionist

Rana

Tandhygienist

Pia

Tandhygienist

Nedal

Tandläkare

Rade

Tandläkare

Emir

Tandläkare

Hanin

Tandläkare

Saeed

Tandläkare

Betty

Tandsköterska

Samanthi

Tandsköterska

Najah

Tandsköterska

Ewelina

Tandsköterska

Amela

Tandsköterska

Irena

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram