Boka direktBoka

Tandläkare i Västerås

Vi specialiserar oss på akuttandvård, allmäntandvård och estetisk tandvård med ett unikt butikskoncept för din munhälsa.

Välkommen till din tandläkare i Västerås

Välkommen till MyDentist Västerås – din plats för modern och omsorgsfull tandvård! Med centralt läge på markplan gör vi det bekvämt för dig att ta hand om din munhälsa. Utrustade med modern teknik och ett engagerat team strävar vi efter bästa möjliga vård. På kliniken finner du även allt för din munvård då samtliga MyDentist kliniker besitter ett unikt butikskoncept.

Vi skapar en positiv och avslappnad atmosfär där du känner dig trygg. Oavsett om du behöver rutinmässig undersökning, professionell rengöring eller mer omfattande tandvård, är vi här för att möta dina behov.

Vi förstår vikten av personlig relation, och vårt dedikerade team skräddarsyr våra tjänster för just dig. Hos MyDentist är din munhälsa vår prioritet, och vi är redo att guida dig mot ett strålande leende.

Besök oss på vårt centrala läge och upplev skillnaden med MyDentist Västerås – där modern tandvård möter omtanke och professionalism. Välkommen till ett leende för livet!


Kontaktuppgifter:

MyDentist i Västerås

Vasagatan 20
72215
Västerås
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
08:00-18:00
08:00-16:00
Stängt

Våra behandlingar i Västerås

Vi som jobbar på kliniken i Västerås 

Maritza

Platschef

Sarah

Tandhygienist

Razieh

Tandhygienist

Mohammed

Tandläkare

Imad

Tandläkare

Anders

Tandläkare

Boghos

Tandläkare

Samy

Tandläkare

Marie

Tandläkare

Aron

Tandläkare

Alexander

Tandläkare

Tandsköterska

Christin

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Subscription Form
© 2023 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram