Boka direktBoka

Tandläkare i Västerås

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. Varmt välkommen!
BOKA TID

Välkommen till din tandläkare i Västerås

Välkommen till MyDentist Västerås – din plats för modern och omsorgsfull tandvård! Med centralt läge på markplan gör vi det bekvämt för dig att ta hand om din munhälsa. Utrustade med modern teknik och ett engagerat team strävar vi efter bästa möjliga vård. På kliniken finner du även allt för din munvård då samtliga MyDentist kliniker besitter ett unikt butikskoncept.

Vi skapar en positiv och avslappnad atmosfär där du känner dig trygg. Oavsett om du behöver rutinmässig undersökning, professionell rengöring eller mer omfattande tandvård, är vi här för att möta dina behov.

Vi förstår vikten av personlig relation, och vårt dedikerade team skräddarsyr våra tjänster för just dig. Hos MyDentist är din munhälsa vår prioritet, och vi är redo att guida dig mot ett strålande leende.

Besök oss på vårt centrala läge och upplev skillnaden med MyDentist Västerås – där modern tandvård möter omtanke och professionalism. Välkommen till ett leende för livet!


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Västerås

Vasagatan 20
72215
Västerås
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
08:00-18:00
08:00-16:00
Stängt

Våra behandlingar i Västerås

Vi som jobbar på kliniken i Västerås 

Torbjörn

Endotandläkare

Maritza

Platschef

Gayane

Receptionist

Saida

Receptionist

Sarah

Tandhygienist

Razieh

Tandhygienist

Mohammed

Tandläkare

Imad

Tandläkare

Anders

Tandläkare

Boghos

Tandläkare

Samy

Tandläkare

Marie

Tandläkare

Aron

Tandläkare

Michelle

Tandsköterska

Zulka

Tandsköterska

Ahmad

Tandsköterska

Maritza

Tandsköterska

Mazen

Tandsköterska

Sanna

Tandsköterska

Seyran

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram