Boka direktBoka

Finansiering

Hos oss kan du delbetala din tandvårdsbehandling månadsvis, utan ränta.
Läs mer

Marknadens bästa finansiering för tandvård

Hos oss kan du delbetala din tandvårdsbehandling månadsvis, utan ränta. Som patient hos oss har du möjlighet att dela upp kostnaden för din behandling och lägga upp en betalningsplan. Du betalar ett fast månadsbelopp från 300 kr / månad, räntefritt, och kan när som helst välja att göra slutbetalning helt utan extra kostnad.

Erbjudande

Erbjudandet är ett samarbete med Resursbank, där du som patient hos MyDentist enkelt kan betala av din tandvård, upp till 100 000 kr. Betala av i den takt som passar dig.

Fördelar:

• Fakturan kommer månaden efter
• Betala allt eller lite i taget
• Fast månadskostnad, från 300 kr / månad
• Räntefritt
• Enkel ansökan, svar inom någon minut
• Både små och stora behandlingar går att delbetala

Så här funkar det

Fastpriskonto är en smart lösning för dig som vill delbetala din tandvård. Du slipper betala tandläkarbesöket direkt och får i stället fakturan månaden efter. Välj då om du vill betala allt eller om du vill dela upp beloppet.

Ansök i mobilen

Sms:a TAND till 71 690 och få svar inom några minuter. Du kan även kontakta personalen så hjälper de dig vidare med ditt köp.

Enkel betalning

Dina fakturor kan du betala direkt i Resurs app eller på Mina sidor via resursbank.se. Här väljer du också den betalningsplan som passar dig och signerar med BankID. Enkelt och smidigt!

Vad kostar det?

I tabellen nedan ser du de fastprisalternativ som finns och exempel på vad det skulle kosta. Du väljer det fastpris som passar dig bäst och betalar månadsvis tills hela köpet är betalt. Slutbetala när du kan och vill, helt utan extra kostnad.

Har du större återkommande behandlingar?

Med fast delbetalning betalar du alltid samma fasta belopp varje månad tills skulden är betald. Behandlar du vid flera tillfällen förlängs tiden för din återbetalning utan att beloppet höjs. Denna produkt är anpassad för dig med kostsamma och återkommande behandlingar. Prata med personalen så hjälper de dig med detta alternativ.

Vad kostar det?

I tabellen nedan ser du de fastprisalternativ som finns och exempel på vad det skulle kosta. Du väljer det fastpris som passar dig bäst och betalar månadsvis tills hela köpet är betalt. Slutbetala när du kan och vill, helt utan extra kostnad.

Läs mer på http://www.tandkonto.se

Eller prata med oss på kliniken så berättar vi mer!

Dags att boka en undersökning?

Är det dags att säkerställa att ditt leende är så friskt och strålande som det kan vara? En regelbunden tandundersökning är nyckeln till att upprätthålla en god munhälsa och förebygga framtida tandproblem.
Boka online

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram