Boka direktBoka

MyBraces - Osynlig tandställning

MyBraces – Den osynliga vägen till raka tänder

Tänk dig att kunna få raka tänder diskret och enkelt, utan obekväma och skavande metallskenor i munnen. För några år sedan var det en omöjlighet. Med MyBraces är det inte bara möjligt, det är också smidigt och snabbt. Hos MyDentist får du trygg och osynlig behandling som leder till synliga resultat inom bara några månader. På följande kliniker kan du boka tid för MyBraces: BorlängeFalunHelsingborgKalmarLinköpingMalmöNorrköping och Örebro.

Just nu!

Introduktionspris på MyBraces, två alternativ anpassade efter dina behov:

MyBraces

Upp till 40 skenor
3D plan
Retainers
Removal tool, Chewies
Rengöringsskum med blekningseffekt
Läppbalsam
Totalpris 29.500 kr (med möjlighet för avbetalning från 300 kr/mån)

MyBraces Light

Upp till 20 skenor
3D plan
Retainers
Removal tool, Chewies
Rengöringsskum med blekningseffekt
Läppbalsam
Totalpris 22.500 kr (med möjlighet för avbetalning från 300 kr/mån)

Jämnare tänder steg för steg

Med MyBraces korrigerar du dina tänder på ett nytt och bekvämt sätt. Efter en utredning scannar vi av dina tänder. Med hjälp av ett digitalt avtryck kan vi sedan virtuellt förflytta tänderna till önskad position, steg för steg. Ditt nya vackra leende är sedan bara några plastskenor bort.

Vanliga bett som kan regleras

Allt från enkla till komplexa fall behandlas med MyBraces. Det är helt enkelt den säkra behandlingen för dig som vill ha ett hälsosamt och vackert leende. Produkten är beprövad och har redan hjälpt många tusen människor runtom i världen.

Delbetala månadsvis, inklusive allt!

Bli nöjd med ditt leende
Smidigt och osynligt
Inga obekväma metalltrådar
Digitalt tandavtryck
Utbildade MyBraces-tandläkare som utför behandlingen
UV-steriliserade skenor
Skaffa en osynlig tandställning till marknadens lägsta pris idag! Just nu har vi nämligen introduktionspriser vid många av våra kliniker. Och du kan alltid välja avbetalning från 300 kr/mån såklart. Läs mer om finansiering.

Vanliga frågor och svar om MyBraces

Gör behandlingen ont?

Det gör inte ont men är vanligt att uppleva lite obehag, särskilt under de första 3–5 dagarna efter byte till ny aligner. Det betyder att dina aligners fungerar som de ska, och känslan brukar försvinna efter några dagar.

Kommer alignen att påverka min talförmåga?

Under tiden som din tunga vänjer sig vid alignern kan det hända att du läspar litegrann. Det brukar förbättras inom några dagar.

Finns det någon slags mat jag ska undvika att äta under behandlingen?

Nej, faktiskt inte – en av fördelarna med MyBraces Aligner-behandlingen är att du kan ta ut den för att äta samma mat som vanligtvis.

Vad är mina aligners gjorda av?

MyBraces Aligners är specialtillverkade av helt genomskinlig, BPA-fri PETG.

Går det att dricka varma eller kalla drycker medan jag använder mina aligners?

Det rekommenderas inte att dricka något annat än kallt vatten när du använder dina aligners.

Hur stor del av dygnet ska jag använda mina aligners?

Minst 22 timmar varje dag, även när du sover.

Hur fungerar MyBraces Aligners?

Dina aligners förflyttar dina tänder steg för steg genom ett kontinuerligt tryck. Du bär samma alienera under ca två veckors tid och byter sen till nästkommande uppsättning aligners enligt din behandlingsplan.

Hur lång tid tar en behandling med MyBraces Aligners?

Behandlingen tar 3–18 månader, vilket är ungefär lika lång tid som med en vanlig tandställning, och kan variera beroende på vad just du behöver hjälp med. För att få reda på din beräknade behandlingstid är du välkommen att boka en konsultation med någon av våra MyBraces-tandläkare på MyDentist.

Mer läsning om MyBraces Aligners

Dags för en undersökning?

Är det dags att säkerställa att ditt leende är så friskt och strålande som det kan vara? En regelbunden tandundersökning är nyckeln till att upprätthålla en god munhälsa och förebygga framtida tandproblem.
Boka tid direkt

Brush-up

En brusch-up är perfekt för dig som vill få bort fläckar och missfärgningar, få ljusare tänder och ett vitare leende, utan att göra en tandblekning. Metoden vi använder kallas även Air-Flow och är i princip en luftpolering i kombination med salt och vatten.
Läs mer

MyDentist sprider glädje i Norrköping – hjälper människor i utsatthet

Tillsammans med Hela människan Ria i Norrköping har nu MyDentist påbörjat behandlingarna av ett antal utvalda personer som...
Läs mer

Jag vill bli uppringd!

Är du intresserad av osynlig tandställning? Fyll i och skicka formuläret nedan så ringer vi upp dig så snart som möjligt, för att boka in ett första konsultationstillfälle.
Vill du hellre bli uppringd?

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram