Boka direktBoka

Garantier och reklamationer

För din extra trygghet erbjuder vi på MyDentist marknadens bästa garantier.
Läs mer

Marknadens bästa garantier

Medan tandläkare normalt ger tre års garanti på kronor, broar och implantat, ger vi dig mer än dubbelt så lång garanti. Vi försäkrar att dina nya tänder ska hålla i minst fem år. På MyDentist strävar vi alltid efter att erbjuda den bästa tandvården, och våra garantier är en bekräftelse på vår höga kompetens och noggranna behandlingar.

Besvär efter din behandling?

Det bästa steget är att kontakta den klinik som behandlat dig. De har insyn i hur behandlingen genomfördes och kan ge dig konkret vägledning för vidare hantering. Kliniken kommer att kunna besvara dina frågor och ge dig specifik information om eventuella eftervårdsrutiner. Denna direktkommunikation med din behandlande klinik ger dig den mest relevanta och individuellt anpassade vägledningen för att säkerställa en smidig återhämtning och långsiktig munhälsa.

Dags att boka en undersökning?

Är det dags att säkerställa att ditt leende är så friskt och strålande som det kan vara? En regelbunden tandundersökning är nyckeln till att upprätthålla en god munhälsa och förebygga framtida tandproblem.
Boka online

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram