Boka direktBoka

Akutvård

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. I och med övertagandet behöver du inte oroa dig för de tidigare problemen med Försäkringskassan i och med att Aqua Dental är anslutna till Försäkringskassan. Du kan enkelt fortsätta att boka tid precis som vanligt, om du har några allmänna frågor är du välkommen att ringa Aqua Dental på 010 – 188 00 00. 

Vill du veta mer? Klicka här 
Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. I och med övertagandet behöver du inte oroa dig för de tidigare problemen med Försäkringskassan i och med att Aqua Dental är anslutna till Försäkringskassan. Du kan enkelt fortsätta att boka tid precis som vanligt, om du har några allmänna frågor är du välkommen att ringa Aqua Dental på 010 – 188 00 00

Vill du veta mer? Klicka här
Läs Mer

Akuttandvård även kvällar och helger

När olyckan är framme och du drabbas av akuta tandproblem är det av yttersta vikt att få rätt hjälp snabbt. På MyDentist förstår vi betydelsen av att snabbt kunna erbjuda lindring vid tandvärk, ilningar eller skadade tänder eller fyllningar. Vi anser att du inte ska behöva vänta på hjälp och gå omkring och ha ont. Därför erbjuder vi akuttandvård av högsta kvalitet med generösa öppettider, både på vardagar, kvällar och helger.

Våra erfarna tandläkare och tandsköterskor använder endast den senaste och mest moderna utrustningen för att ge dig den bästa möjliga vården. Oavsett om du har ont eller lider av tandläkarskräck är vi specialiserade på att skapa en behaglig upplevelse, både före, under och efter behandlingen.

För att göra situationen så bekymmersfri som möjligt tar vi inte ut extra avgifter vare sig på kvällar eller helger. Välkommen till MyDentist när du behöver akut tandvård och professionell hjälp.

Vanliga frågor och svar om akut tandvärk

Vad orsakar akut tandvärk?

Akut tandvärk kan orsakas av olika faktorer, såsom karies, en infektion, en spricka i tanden, problem med en fyllning, eller en inflammerad tandnerv. Ibland kan tandvärk även uppstå från problem utanför munnen, som bihåleinflammation.

Vad ska jag göra om jag får akut tandvärk?

Om du upplever akut tandvärk, är det viktigt att kontakta din tandläkare så snart som möjligt. Tills du kan få en tid, kan du lindra smärtan genom att skölja munnen med varmt saltvatten, ta receptfria smärtstillande medel och undvika mycket varma eller kalla drycker och mat.

Kan akut tandvärk vara ett tecken på ett allvarligare problem?

Ja, akut tandvärk kan vara ett tecken på ett allvarligare tillstånd som en tandabscess eller en allvarlig infektion. Om tandvärken är mycket svår, åtföljs av feber, svullnad, eller svårigheter att andas eller svälja, bör du söka akut vård omedelbart.

Hur kan jag förebygga akut tandvärk?

För att förebygga akut tandvärk är det viktigt att upprätthålla en god munhygien genom regelbunden borstning och användning av tandtråd, samt att genomgå regelbundna tandundersökningar och rengöringar. Att undvika hårda livsmedel och använda tandskydd vid sportaktiviteter kan också minska risken för tandvärk orsakad av fysisk skada.

Mer läsning om tandvård

Dags att boka en undersökning?

Är det dags att säkerställa att ditt leende är så friskt och strålande som det kan vara? En regelbunden tandundersökning är nyckeln till att upprätthålla en god munhälsa och förebygga framtida tandproblem.
Boka tid direkt

Brush-up

En brusch-up är perfekt för dig som vill få bort fläckar och missfärgningar, få ljusare tänder och ett vitare leende, utan att göra en tandblekning. Metoden vi använder kallas även Air-Flow och är i princip en luftpolering i kombination med salt och vatten.
Läs mer

MyDentist sprider glädje i Norrköping – hjälper människor i utsatthet

Tillsammans med Hela människan Ria i Norrköping har nu MyDentist påbörjat behandlingarna av ett antal utvalda personer som...
Läs mer

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram