Boka direktBoka

Tandläkare i Linköping

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. Varmt välkommen!
BOKA TID

Välkommen till din tandläkare i Linköping

Välkommen till MyDentist Linköping – din plats för modern och omsorgsfull tandvård! Med ett centralt markläge gör vi det enkelt för dig att ta hand om din munhälsa. Utrustade med modern teknik och ett engagerat team strävar vi efter att erbjuda den bästa möjliga vården. På kliniken finner du även allt för din munvård då samtliga MyDentist kliniker besitter ett unikt butikskoncept.

Vi skapar en positiv och avslappnad atmosfär där du känner dig trygg. Oavsett om du behöver rutinmässig undersökning, professionell rengöring eller mer omfattande tandvård, är vi här för att möta dina behov.

Vi förstår vikten av personliga relationer, och vårt dedikerade team skräddarsyr våra tjänster för just dig. Hos MyDentist är din munhälsa vår prioritet, och vi är redo att guida dig mot ett strålande leende.

Besök oss på vårt centrala läge och upplev skillnaden med MyDentist Linköping – där modern tandvård möter omtanke och professionalism. Välkommen till ett leende för livet!


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Linköping

Sankt Larsgatan 33
58224
Linköping
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
07:00-19:00
10:00-15:00
Stängt

Våra behandlingar i Linköping

Vi som jobbar på kliniken i Linköping 

Sanna

Platschef

Jonathan

Receptionist

Philip

Receptionist

Josefine

Tandhygienist

Raihanna

Tandhygienist

Hawazen

Tandhygienist

Kickan Elisabeth

Tandhygienist

Daniel

Tandhygienist

Ersin Shenol

Tandläkare

Dina

Tandläkare

Firas Nafi

Tandläkare

Iman

Tandläkare

Simel

Tandsköterska

Charlotta

Tandsköterska

Emma

Tandsköterska

Mustafa

Tandsköterska

Lina

Tandsköterska

Isabell

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram