Boka direktBoka

Tandläkare i Kalmar

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. Varmt välkommen!
BOKA TID

Välkommen till din tandläkare i Kalmar

Att gå till tandläkaren ska vara enkelt. Vårt åtagande gentemot dig är att aldrig kompromissa med värden som tillgänglighet, kvalitet och service. Våra erfarna tandläkare i centrala Kalmar kombinerar kunskap och erfarenhet med den senaste tekniken för att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvården till sina patienter.

Som tandläkare i Kalmar strävar vi efter att täcka alla dina behov, från den traditionella tandundersökningen, förebyggande tandvård och akuta besök till estetiska behandlingar och specialisttandvård. Dessutom har vi ett unikt butikskoncept med allt för din munvård. Välkomna in till MyDentist Kalmar, där ditt leende alltid är i centrum.


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Kalmar

Västra Sjögatan 13
39232
Kalmar
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
08:00-18:00
10:00-15:00
Stängt
Avvikande öppettider
1/3
30/3
1/5

Stängt
Stängt
10:00-15:00

Våra behandlingar i Kalmar

Vi som jobbar på kliniken i Kalmar 

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram