Boka direktBoka

Estetiska behandlingar

Vi vet hur viktigt det är för både självkänslan och självförtroendet att vara nöjd med sina tänder. Hos alla MyDentist mottagningar kan du genomföra både blekning och estetiska behandlingar

Först undersöker vi, sen åtgärdar vi

För att estetisk tandvård ska få ett bra resultat undersöker vi alltid hur din mun mår. För det är trots allt viktigast att dina tänder mår bra än att de ser bra ut. Så, din tandläkare kommer att bedöma om det behövs några ingrepp, till exempel att att laga hål, innan den estetiska behandlingen påbörjas. Våra tandläkare och tandhygienister har lång erfarenhet av kosmetisk tandvård. Oavsett om du vill ha en tandblekning, en Brush-Up eller om det handlar om skalfasad eller implantat kan våra behandlare erbjuda dig den allra bästa behandlingen.

 

Vanliga frågor och svar om estetisk tandvård

Vad är estetisk tandvård?

Estetisk tandvård kallas också kosmetisk tandvård. Behandlingarna utförs av skönhetsskäl. Vanliga åtgärder är tandblekning, skalfasader/porslinsfasader, komposit för att fylla gluggar, puts och polering, tandsmycke etc. Våra tandläkare och tandhygienister har den kunskap och erfarenhet som behövs för att avgöra vad som på sikt blir det bästa resultatet med just dina förutsättningar och önskemål.

Vad är Brush-up?

En brusch-up är perfekt för dig som vill få bort fläckar och missfärgningar, få ljusare tänder och ett vitare leende, utan att göra en tandblekning. Metoden vi använder kallas även Air-Flow och är i princip en luftpolering i kombination med salt och vatten. Den har jättestora fördelar då den kommer åt i alla skrymslen och vrår, dit din vanlig tandborste inte når. Samtidigt som den återskapar dina tänders naturliga vithet får du en ren och fräsch mun. Behandlingen utförs av en legitimerad tandhygienist, är helt smärtfri och tar knappt 30 minuter.

När är det aktuellt med en skalfasad?

Om du vill ändra dina tänders färg och form kan en skal- eller porslinsfasad var ett alternativ. Efter att ha tagit ett avtryck av dina tänder och valt färg tar en tandtekniker fram en tunn skalfasad som klistras fast på en eller flera tänder. Prata med oss så tar vi fram den bästa lösningen efter dina förutsättningar.

Mer läsning om estetisk tandvård

MyBraces - Osynlig tandställning

Tänk dig att kunna få raka tänder diskret och enkelt, utan obekväma och skavande metallskenor i munnen. För några år sedan var det en omöjlighet. Med MyBraces är det inte bara möjligt, det är också smidigt och snabbt.
Boka tid direkt

Brush-up

En brusch-up är perfekt för dig som vill få bort fläckar och missfärgningar, få ljusare tänder och ett vitare leende, utan att göra en tandblekning. Metoden vi använder kallas även Air-Flow och är i princip en luftpolering i kombination med salt och vatten.
Läs mer

MyDentist sprider glädje i Norrköping – hjälper människor i utsatthet

Tillsammans med Hela människan Ria i Norrköping har nu MyDentist påbörjat behandlingarna av ett antal utvalda personer som...
Läs mer

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram