Boka direktBoka

Tandläkare i Malmö

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. Varmt välkommen!
BOKA TID

Välkommen till din tandläkare i Malmö

Välkommen till MyDentist i Malmö – din destination för modern och omsorgsfull tandvård! Med ett centralt markläge gör vi det smidigt för dig att ta hand om din munhälsa. Utrustade med toppmodern teknik och ett engagerat team strävar vi efter att erbjuda den bästa vårdupplevelsen möjligt. På kliniken finner du även allt för din munvård då samtliga MyDentist kliniker besitter ett unikt butikskoncept.

Skapa en positiv och avslappnad atmosfär är vår prioritet, där du känner dig trygg oavsett om du behöver en regelbunden undersökning, professionell rengöring eller mer omfattande tandvård. Vår dedikerade team förstår vikten av personliga relationer och strävar efter att skräddarsy våra tjänster för att passa just dig.

Hos MyDentist är din munhälsa i fokus, och vi är redo att guida dig mot ett strålande leende. Besök oss på vårt centrala läge och upplev skillnaden med MyDentist Malmö – där modern tandvård möter omtanke och professionalism. Välkommen till ett leende för livet!


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Malmö

Södra förstadsgatan 23
21143
Malmö
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
07:00-19:00
09:00-16:00
Stängt

Våra behandlingar i Malmö

Vi som jobbar på kliniken i Malmö 

Louise

Platschef

Shahla

Tandhygienist

Isabelle

Tandhygienist

Nora

Tandläkare

Sami

Tandläkare

Kais

Tandläkare

Camila

Tandläkare

Ewa

Tandläkare

Sarab

Tandsköterska

Elise

Tandsköterska

Ida

Tandsköterska

Shifa

Tandsköterska

Sofi

Tandsköterska

Soran

Tandsköterska

Kristina

Tandsköterska

Anna-Bell

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram