Boka direktBoka

Tandläkare i Borlänge

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. Varmt välkommen!
BOKA TID

Välkommen till din tandläkare i Borlänge

Välkommen till MyDentist Borlänge – din plats för modern och omsorgsfull tandvård! Med ett centralt markläge gör vi det enkelt för dig att ta hand om din munhälsa. Utrustade med modern teknik och ett engagerat team strävar vi efter att erbjuda den bästa möjliga vården.

Vi skapar en positiv och avslappnad atmosfär där du känner dig trygg. Oavsett om du behöver rutinmässig undersökning, professionell rengöring eller mer omfattande tandvård, är vi här för att möta dina behov.

Vår förståelse för vikten av personliga relationer innebär att vårt dedikerade team skräddarsyr våra tjänster för just dig. Hos MyDentist är din munhälsa vår prioritet, och vi är redo att guida dig mot ett strålande leende.

Besök oss på vårt centrala läge och upplev skillnaden med MyDentist Borlänge – där modern tandvård möter omtanke och professionalism. Välkommen till ett leende för livet!


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Borlänge

Stationsgatan 10
78433
Borlänge
Öppettider
Måndag - Torsdag:
Fredag
Lördag:
Söndag:
07:00-18:00
07:00-15:00
10:00-15:00
Stängt

Våra behandlingar i Borlänge

Vi som jobbar på kliniken i Borlänge 

Malin

Platschef

Ann

Tandhygienist

Zeynep

Tandhygienist

Annelie

Tandhygienist

Ellen

Tandhygienist

Susanne

Tandhygienist

Karin

Tandläkare

Cecilia

Tandläkare

Björn

Tandläkare

Lina

Tandsköterska

Maggan

Tandsköterska

Catarina

Tandsköterska

Terese

Tandsköterska

Helena

Tandsköterska

Ulla

Tandsköterska

Ida

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram