Boka direktBoka

Tandläkare i Norrköping

Välkommen till MyDentist – en modern tandvårdskedja i Norrköping! Vi bryter ny mark i tandvårdsbranschen genom att erbjuda lättillgänglig, enkel och attraktiv tandvård.

Välkommen till din tandläkare i Norrköping

Välkommen till MyDentist i Norrköping – din plats för modern och omsorgsfull tandvård! Med centralt läge på markplan gör vi det bekvämt för dig att ta hand om din munhälsa. Utrustade med modern teknik och ett engagerat team strävar vi efter att erbjuda bästa möjliga vård. På kliniken finner du även allt för din munvård då samtliga MyDentist kliniker besitter ett unikt butikskoncept.

Vi skapar en positiv och avslappnad atmosfär där du känner dig trygg. Oavsett om du har behov av akuttandvård, rutinmässig undersökning, professionell rengöring eller mer omfattande tandvård, är vi här för att möta dina behov.

Vi förstår vikten av personlig relation och vårt dedikerade team strävar efter att skräddarsy våra tjänster för just dig. Hos MyDentist är din munhälsa vår prioritet, och vi är redo att guida dig mot ett strålande leende.

Besök oss på vårt centrala läge och upplev skillnaden med MyDentist Norrköping – där modern tandvård möter omtanke och professionalism. Välkommen till ett leende för livet!


Kontaktuppgifter:

MyDentist i Norrköping

Hantverkaregatan 20
60232
Norrköping
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
07:00-19:00
08:00-16:00
Stängt

Våra behandlingar i Norrköping

Vi som jobbar på kliniken i Norrköping 

Karin

Platschef

Vaneza

Receptionist

Alf Mickael

Tandhygienist

David

Tandhygienist

Johan

Tandläkare

Rouhollah

Tandläkare

Matin

Tandläkare

Johannes

Tandläkare

Ali Yarub

Tandläkare

Leonora

Tandsköterska

Jasmina

Tandsköterska

Madelene

Tandsköterska

Michelle

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Subscription Form
© 2023 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram