Boka direktBoka

MyDentist sprider glädje i Norrköping – hjälper människor i utsatthet

december 4, 2023

Tillsammans med Hela människan Ria i Norrköping har nu MyDentist påbörjat behandlingarna av ett antal utvalda personer som lever i utsatthet. Under företagets initiativ Tandmissionen vill man bidra med det man gör bäst, till de som behöver det som mest.

Hela Människan Ria arbetar stärkande för och tillsammans med människor som lever i en utsatt livssituation och verkar för att minska utanförskapet och ge människor möjlighet till förändring.
– MyDentist initiativ är helt fantastiskt. För de personer som nu får chansen till tandvård kommer det att förändra deras liv på ett mycket positivt sätt, säger Sosso Massi Nylander, enhetschef på Hela människan Ria i Norrköping.

För MyDentist handlar det mycket om att visa andra företag att man kan göra mycket med den verksamhet och de medarbetare man har. Tack vare ett initiativ likt det här kan man bygga en stolthet i organisationen, samtidigt som man gör något mycket viktigt för andra människor.

Initiativet började i Västerås där ett flertal personer som lever i utsatthet fick tandvård. Nu var det Norrköpings tur att få sprida nya vackra leenden i staden. Ambitionen är att alla MyDentist-kliniker i landet ska kunna bidra med detta och redan nu letar man efter att hitta rätt samarbetspartner för nästa stad.

– Det känns så bra att kunna hjälpa dessa människor till en frisk munhälsa. Det finns så mycket som är jobbigt för dessa människor och då ska inte tänderna behöva vara något ytterligare att bekymra sig över, eller rent av lida fysiskt av. Vi har haft fantastiskt fina möten här när vi började behandlingarna, en vårdplan är gjord och vi ser fram emot att få träffa dem igen för att fortsätta våra behandlingar, säger Karin Qvist, platschef på MyDentist i Norrköping.

 
Dela till

Fler nyheter

december 1, 2023
Möt Tomten med ett bländande leende - Tandblekningskampanj

Möt tomten med ett bländande leende - Tandblekningskampanj Just nu har vi en superdeal på en mild och...

maj 16, 2023
Tandvårdsrädsla? Såhär känner du dig tryggare

Att känna oro inför ett tandvårdsbesök är inget att skämmas för, ungefär 20% av befolkningen upplever tandvårdsrädsla i...

december 6, 2022
Att le mer kan förbättra din hälsa och produktivitet

Vissa dagar kan decembermörkret kännas extra påtagligt. Att vakna på fel sida eller trassla sig igenom morgontrafiken kan...

april 19, 2022
Extra studiestöd!

Tack vare vårt samarbete med Mecenat får du som student kraftigt reducerade priser på alla typer av behandlingar...

Se alla nyheter

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram