Boka direktBoka

Tandläkare i Borås

MyDentist är en framstående tandvårdskedja i Sverige och har etablerat en modern klinik i centrala Borås. Vi strävar efter att omvandla den konventionella tandvårdsbranschen genom att erbjuda lättillgänglig, enkel och attraktiv tandvård.

Välkommen till din tandläkare i Borås

Att gå till tandläkaren ska vara enkelt. Vårt åtagande gentemot dig är att aldrig kompromissa med värden som tillgänglighet, kvalitet och service. Våra erfarna tandläkare i centrala Borås kombinerar kunskap och erfarenhet med den senaste tekniken för att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvården till sina patienter.

Som tandläkare i Borås strävar vi efter att täcka alla dina behov, från den traditionella tandundersökningen, förebyggande tandvård och akuta besök till estetiska behandlingar och specialisttandvård. Dessutom har vi ett unikt butikskoncept med allt för din munvård. Välkomna till MyDentist Borås, där ditt leende alltid är i centrum.


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Borås

Allégatan 46
50337
Borås
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
07:00-19:00
10:00-15:00
Stängt

Våra behandlingar i Borås

Vi som jobbar på kliniken i Borås 

Admir

Platschef

Mirnes

Tandhygienist

Sana

Tandläkare

Roger

Tandläkare

Amirashkan

Tandläkare

Ludwig

Tandläkare

Marigona

Tandsköterska

Lisa

Tandsköterska

Shang

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram