Boka direktBoka

Tandläkare i Örebro

Från och med 1/3 - 2024 är MyDentist en del av tandvårdkedjan Aqua Dental. Du som patient kommer inte att märka någon skillnad. Du kan gå till din tandläkare precis som vanligt. Med tiden kommer du märka skillnad genom att utseendet på kliniken förändras och att dina kallelser kommer från oss på Aqua Dental. Varmt välkommen!
BOKA TID

Välkommen till din tandläkare i Örebro

Det ska vara enkelt att gå till tandläkaren. Vårt löfte till dig är att aldrig kompromissa med värden som tillgänglighet, kvalitet och service. Våra tandläkare i centrala Örebro kombinerar kunskap och erfarenhet med den senaste tekniken för att kunna leverera den bästa och tryggaste tandvården till sina patienter.

Som tandläkare i Örebro erbjuder vi ett brett utbud av behandlingar: allt från den traditionella tandundersökningen, förebyggande tandvård och akuta besök till estetiska behandlingar och specialisttandvård. På kliniken finner du även allt för din munvård då samtliga MyDentist kliniker besitter ett unikt butikskoncept.

Välkomna in till MyDentist Örebro där ditt leende alltid är i centrum


Läs mer
Kontaktuppgifter:

MyDentist i Örebro

Kungsgatan 14
70211
Örebro
Öppettider
Måndag - Fredag:
Lördag:
Söndag:
07:00-19:00
08:00-16:00
Stängt

Våra behandlingar i Örebro

Vi som jobbar på kliniken i Örebro 

Angelica

Platschef

Arina

Receptionist

Noor

Tandhygienist

Mersa

Tandhygienist

Piman

Tandläkare

Neha

Tandläkare

Alex

Tandläkare

Cédric

Tandläkare

Gladys

Tandläkare

Araxi

Tandsköterska

Nor

Tandsköterska

Karin

Tandsköterska

Nina

Tandsköterska

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram