Boka direktBoka

Varför MyDentist

Läs mer

Avkopplande tandvård

Innan vi startade MyDentist började vi med att ta reda på vad som får människor att koppla av och känna sig behagliga till mods. Sedan designade vi våra kliniker och behandlingsrum efter den kunskapen. Därför är vi inte en tandläkare som alla andra. Varken när det gäller inredning, ljud eller lukt. Bland annat kan du ligga och titta på TV under behandlingen. Vårt fokus ligger på att välkomna dig till en miljö och ett mottagande som förändrar din upplevelse av vad god tandvård innebär.

Vi har öppet kvällar och helger. Vi finns där du lätt kan nå oss, mitt i centrum och alltid på entréplan. Drop-in när det passar dig, akuttider och superenkel bokning här på vår hemsida. Behöver vi tillägga att vi har marknadens mest moderna utrustning och att du möts av kunniga, lyhörda och engagerade medmänniskor som brinner för att ge dig den allra bästa omvårdnaden?

I övrigt är vi självklart anslutna till försäkringskassan med gällande ramar för högkostnadsskydd och tandvårdsbidrag.

Välkommen till oss på MyDentist, vi gör allt för att du ska gå härifrån med ett leende på läpparna.

Omdömen från våra kunder

Se fler omdömen

Dags att boka en undersökning?

Är det dags att säkerställa att ditt leende är så friskt och strålande som det kan vara? En regelbunden tandundersökning är nyckeln till att upprätthålla en god munhälsa och förebygga framtida tandproblem.
Boka online

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram