Boka direktBoka

Sälj din klinik

Kostnadsfri värdering

Funderar du på att sälja din klinik? Vänta inte!

Gör ditt livs affär! Efter flera framgångsrika år som ägare av din egen tandvårdsklinik är det kanske dags för en förändring. MyDentist ger dig möjligheten att sälja din klinik och antingen minska din arbetstid eller fortsätta arbeta samtidigt som du har möjlighet att utveckla både dig själv och din yrkesroll. Med ditt engagemang, kompetenta team och nöjda patienter har din klinik blomstrat, och nu öppnar sig nya möjligheter.

Om du går i tankarna att gå ner i arbetstid, kanske helt sluta jobba eller vill hitta en annan roll i ditt yrkesliv och ägna dig åt det du tycker är viktigt i livet ska du inte vänta för länge. När din drivkraft och ditt engagemang avtar minskar nämligen värdet på din praktik i samma takt.

MyDentist är en av Sveriges snabbast växande tandvårdskedjor med ambition att bli en av de största och modernaste aktörerna i branschen. Vi kan erbjuda dig flera olika lösningar som passar just dig och dina behov. Oavsett om du väljer att utveckla eller avveckla din yrkesroll.

Modell 1: Sälj din klinik, frigör kapital och jobba kvar.

Är du trött på t ex administration och personalansvar men fortfarande vill ägna dig åt tandvård och dina patienter är detta en perfekt lösning. Vi på MyDentist är måna om att du som behandlare skall kunna ägna så mycket tid som möjligt med dina patienter och att mötet med patienten ska bli så enkelt, lättillgängligt och med så hög kvalitet som möjligt. Därför är du fortfarande med och utvecklar praktiken, antingen som anställd eller som konsult, samtidigt som du frigör kapital för att kunna ägna dig åt det du tycker är viktigt och låter oss ta hand om personalen och all tung administration.

Du kan sedan själv bestämma om du vill ha en ledande roll med ansvar för teamets och praktikens utveckling eller om du vill fokusera på att utveckla din yrkesroll inom tandvård tillsammans med dina kollegor.

Modell 2: Sälj din klinik och trappa ner eller sluta jobba helt.

Dags för en ny vardag? Du kanske har drivit din klinik under många år och känner att tiden är rätt för att börja trappa ned och få lite mer tid till dina fritidsintressen? Kanske är det till och med dags för pensionering, för att till 100% kunna ägna dig åt dina fritidsintressen? Oavsett vad du vill göra kan MyDentist möta dina önskemål. Vi tar väl hand om både din personal och dina patienter och skräddarsyr en lösning som passar just dig. Du kan själv bestämma din arbetstid, hur mycket ledigt du vill ha och vilken roll du föredrar. Antingen som anställd eller konsult. Blir du en del av MyDentist får du det bästa av två världar, både pengar över och mer fritid.

Klinikvärdering

Fyll i nedan formulär för en kostnadsfri värdering av din klinik. Vi återkommer till dig inom 48 timmar med en indikativ värdering.
Sälj din klinik

Förvärvsprocessens olika steg

Vid frågor tveka inte att kontakta oss.

Fredrik Wistrand, Grundare
fredrik@mydentist.se
0707-23 27 27

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram