Boka direktBoka

Tandbleknings- kampanj

Möt tomten med ett bländande leende!

Mot en vitare Jul - Professionell Tandblekning

Just nu har vi en superdeal på en mild och effektiv tandblekning som är skonsam mot emaljen och ger en långvarig vit nyans.
Du kan få vita tänder och ett fräscht leende enklare och snabbare än du anar. En tandblekning är både skonsam och snabb. Våra professionella behandlingar tar effektivt bort de där missfärgningarna och fläckarna som du länge önskat bli av med.

Kampanj

BlancOne® TOUCH: Denna intensiva och skonsamma behandling är idealisk för att ge dig ett superleende. BlancOne TOUCH ger en djupare och mer hållbar vithet under en enda blekningsbehandling. Under kontroll av våra auktoriserad behandlare förorsakar inte BlancOne TOUCH någon irritation och kan upprepas oftare utan att skada emaljen. Behandlingen tar 50 min. Just nu betalar du endast 1495kr (ord pris 2995kr)

Innan blekingen

Innan vi genomför tandblekningen undersöker vi din tandstatus. Tänderna ska vara friska och fria från karies och tandsten om resultatet ska bli bra. Har du gjort en tandläkar- eller tandhygienistundersökning inom de senaste sex månaderna räcker det bra. Om det är längre än sex månader sedan bokar vi in dig på en undersökning innan själva tandblekningen.

Boka din tid redan nu eller köp ett presentkort och ge bort i Julklapp

Kampanjen gäller året ut och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Vanliga frågor och svar om tandblekning

Hur länge håller tandblekning?

Vid tandblekning använder vi på MyDentist en speciell blekningsgelé som innehåller bland annat väteperoxid för att bleka tänderna. Gelén verkar genom att tränga in i tändernas emalj och effekten blir att fläckar och missfärgningar försvinner. Det aktiva ämnet i gelén bryter helt enkelt ner de ämnen som skapar missfärgningar på tänderna. Hur länge tandblekningen håller är enkelt svarat, individuellt. Det beror på faktorer som din kost, hur väl du sköter om din munhygien och andra livsstilsvanor. 

Drycker som exempelvis kaffe, te och rödvin är sådant som lätt missfärgar tänderna. Därför kan du också lättare få nya missfärgningar om du till exempel dricker många koppar kaffe varje dag. 

Normalt håller effekten av en tandblekning utförd på MyDentist mellan ett och tre år. Eftersom tandblekningen på MyDentist auktoriserade tandvårdskliniker inte skadar dina tänder, går det bra att upprepa behandlingen vid behov.

Hur fungerar tandblekning?

På MyDentist erbjuder vi tandblekning till alla över 18 år. Däremot inte till dig som är gravid eller ammar, enligt Läkemedelsverkets regler. Innan blekingen, innan vi genomför tandblekningen undersöker vi din tandstatus. Tänderna ska vara friska och fria från karies och tandsten om resultatet ska bli bra. Har du gjort en tandläkar- eller tandhygienistundersökning de senaste sex månaderna räcker det bra. Om det är längre än sex månader sedan bokar vi in dig på en undersökning till en kostnad av 595kr innan själva tandblekningen. 

Vid professionell blekning på klinik, ger våra erfarna tandhygienister och tandläkare dig en skonsam och helt smärtfri behandling med exakt det resultat du önskar. Behandlingen innebär i princip att en gel appliceras på dina tänder som sedan belyses med en härdande lampa. Effekten blir att missfärgningar och fläckar bryts ner. Efter behandlingen kan du glädja dig av ditt vita och fina leende en lång tid framöver. Du kan också bleka hemma med skenor. Vi börjar med att ta avtryck av din över- och underkäke med en avtrycksmassa och tillverkar sedan två mjuka plastskenor. Dessa hämtar du hos oss tillsammans med sprutor med blekningsgel. Du kommer att få noggranna instruktioner om hur du ska göra. Räkna med 7-10 dagar för att få ett bra resultat. 

Skenorna använder du antingen på dagen eller natten, det som passar dig bäst. Längre fram kan du bättra på resultatet genom att köpa mer blekningsgel och återanvända dina blekskenor.

Mer läsning om Tandblekning

Funderar du på att bleka tänderna? Här är allt du behöver veta.

Vem vill inte ha tänder som både är och ser friska ut? En tandblekning är ett skonsamt och snabbt sätt att få bort de där missfärgningarna eller fläckarna som du önskade inte fanns. Men innan du bokar en tid kan det vara bra att känna till hur det går till och vad man bör tänka på. Passande nog har vi därför sammanställt just det i följande lista.
Läs mer

Brush-up

En brusch-up är perfekt för dig som vill få bort fläckar och missfärgningar, få ljusare tänder och ett vitare leende, utan att göra en tandblekning. Metoden vi använder kallas även Air-Flow och är i princip en luftpolering i kombination med salt och vatten.
Läs mer

MyDentist sprider glädje i Norrköping – hjälper människor i utsatthet

Tillsammans med Hela människan Ria i Norrköping har nu MyDentist påbörjat behandlingarna av ett antal utvalda personer som...
Läs mer

Nyhetsbrev

Gå med i vårt nyhetsbrev idag för att få exklusiva erbjudanden, tandvårdstips och nyheter.
Jag samtycker till att ta emot utskick från MyDentist AB. Jag godkänner att mina uppgifter behandlas och sparas i enlighet med MyDentist integritetsspolicy
© 2024 MyDentist AB, alla rättigheter reserverade.
Powered by 
Ngine Group AB
magnifiercrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram